Mobility training

Mobility - Prehab - Stretching

Megfelelő mozgástartomány nélkül a mozgás nem lehet hatékony. A mozgástartomány hiánya hosszú távon sérüléshez, vagy a teljesítmény stagnálásához vezethet. Azt mindenki tudja, hogy a nyújtás fontos, viszont azt már kevesebben tudják, hogyan lehet hatékonyan nyújtani, illetve egy adott szituációban milyen nyújtási technikákat érdemes használni.

A képzésen megtanulhatod a nyújtás és a stretching különböző fajtáit. Megismerkedhetsz a mobility rendszerével, amely egyszerre fejleszti a mozgástartományt és az erőt az ízületekben. A tanult gyakorlatokat használhatod megelőzés céljából (prehab) vagy egy sérülés utáni regeneráció során (rehab). Ráadásul diagnosztikai eszközként is hasznosak, mert megmutatják, hogy a saját és vendégeid mozgástartományát milyen irányokban érdemes fejlesztened.

Minden fontosabb ízület mozgástartományt érinteni fogunk. Tanulunk aktív, passzív, dinamikus és a fasciális elasztikusságot segítő gyakorlatokat is. A gyakorlatokhoz tanulunk regressziókat (könnyítéseket) és progressziókat (nehezítéseket), hogy minél szélesebb vendégkörben tudd alkalmazni a tanultakat. A képzés nagyon gyakorlatias, cél, hogy a tanult mozgásanyagot beépíthesd a saját edzésedbe vagy mozgásformádba!

Tandíj: 65 000 Ft

Időpont: 2020. február 22., 29., március 1. (9:00-17:00)

Helyszín: Mandala Jógastúdiók (1075 Bp, Károly krt. 7.)

Jelentkezés kockázat nélkül:100% garancia

Tartja: Pápa Gyöngyvér OKJ sportoktató, fasciális bodyworker, jógaoktató

Időtartam: 3×7 óra

Oktatási segédanyagot az ár tartalmazza.

A képzés végén a résztvevők tanúsítványt kapnak.

  • Minden mozgással foglalkozó szakembernek, aki szeretné a mobility fejlesztését tudatosan használni az edzés során
  • Végzett vagy még tanulmányaikat végző OKJ Fitness Instruktotoknak, OKJ Sportoktatóknak és Személyi edzőknek

TANDÍJ

Egy összegben való fizetés esetén: 65.000 Ft

FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK

Választhatsz készpénzes, illetve átutalásos fizetési módjaink közül. A fizetéssel kapcsolatos információkat a visszaigazoló e-mailben küldjük el.

A minőségre 100% garanciát vállalunk! Amennyiben az első alkalom után nem lennél megelégedve az általad tapasztaltakkal, indoklás nélkül visszakérheted a teljes befizetett tandíjat!

Érettségi bizonyítvány