OKJ Személyi Edző képzés

OKJ Személyi Edző képzés

55 813 01 / Nyilvántartásbavételi szám: E-001624/2017/A003

Lépj feljebb egy szinttel! Ha már rendelkezel sportoktatói vagy fitness instruktori alapképzettséggel, akkor érdemes az OKJ Személyi Edző képzésen tovább mélyíteni a már megszerzett tudásod a sport és az életmódváltás legfontosabb területein!

Tandíj: 259 500 Ft (részletfizetés esetén: 269 500 Ft)

Kezdés:  2020. nov. 7.

A Személyi edző képzésünkkel egy olyan sikeres szakmára tehetsz szert, amellyel különböző sportlétesítményekben leszel képes megszervezni a saját vendégköröd, a klienseid igényeihez és állapotához igazodó edzéstervet készíthetsz, vezetheted az edzéseiket, és segítséget nyújthatsz nekik az egészséges táplálkozás megvalósításában.

Már megvan a sportoktatói vagy fitness instruktori alapvégzettséged, de szeretnéd magad tovább fejleszteni? Személyi edző képzésünkön profi szakemberektől tanulhatod meg, hogyan állíts össze vendégkörödnek személyre szabott edzéstervet, és hogyan segítsd őket akár a teljes életmódváltáshoz szükséges minden területen.

 

FELKÉSZÍTÜNK A VIZSGÁRA!

A Személyi edző képzésünkkel egy olyan sikeres szakmára tehetsz szert, amellyel különböző sportlétesítményekben leszel képes megszervezni a saját vendégköröd, a klienseid igényeihez és állapotához igazodó edzéstervet készíthetsz, vezetheted az edzéseiket, és segítséget nyújthatsz nekik az egészséges táplálkozás megvalósításában.

SIKERES VIZSGÁZÓINK ARÁNYA: 95%

Tanáraink sok éves tapasztalattal tartanak OKJ képzéseket. Az úgynevezett blended learning típusú, felhasználó-központú képzési rendszerünk hatékonyságát mutatja, hogy tanfolyamainkon 95%-os a sikeres vizsgázók aránya!

Az OKJ Személyi Edző képzési programjának minimális ideje a kezdéstől számított 27 hét. A személyes megjelenést igénylő képzési alkalmakat (tantermi előadások, sportedzők által vezetett edzőtermi gyakorlatok) kéthetente hétvégi napon tartjuk, 9.00-18.00 óráig. Ezen kívül a képzés részét képezik a folyamatos kiscsoportos gyakorlások, saját időbeosztásban.

TANFOLYAMI NAPOK: (09.00-18.00) Hamarosan

HELYSZÍNEK: Budapest belváros.

200 óra (80 óra elmélet és 120 óra gyakorlat)

A képzésen való részvétel feltétele érettségi és fizikai alkalmasság, illetve szakmai előképzettség is szükséges. A tanulmányi szerződéskötésnél az alábbi dokumentumokat kell bemutatni:

 • Orvosi igazolás (foglalkozás-egészségügyi orvosi vélemény, sportszakmai munkakör betöltésének alkalmasságáról)
 • Érettségi bizonyítvány
 • Szakmai előképzettség (valamelyike):
  • 51 813 03 Fitness instruktor
  • 51 813 02 Csoportos fitness instruktor
  • 54 813 02 Sportedző (a sportág megjelölésével)
  • 31 813 01 Sportoktató (a sportág megjelölésével)
  • 54 813 01 Fitness–wellness instruktor
  • 51 813 01 Aqua tréner
  • 52 813 01 0100 33 01 Sportoktató (sportág megjelölésével)
  • 52 813 01 0010 52 02 Sportedző (sportág megjelölésével)
  • 52 813 01 0001 54 01 Rekreációs mozgásprogram–vezető (a szakirány megjelölésével)
  • 33 8962 01 Sportoktató (a sportág megjelölésével)
  • 52 8962 01 Sportedző (a sportág megjelölésével)
  • Felsőfokú testkulturális szakképzettség (pl. testnevelő tanár, humánkineziológus, rekreációszervező – egészségfejlesztő, gyógytestnevelő, testnevelő – edző),
  • Gyógytornász szakképzettség

Fontos! Az orvosi igazoláshoz szükséges vizsgálat kizárólag foglalkozás egészségügyi szakembernél végezhető el. Háziorvos, üzemorvos vagy sportorvos által kiállított igazolást nem áll módunkban elfogadni.

TANDÍJ: 259 500 Ft

BIZTOSÍTSD A HELYED ELŐLEGGEL! Az előleg (15 000 Ft) díjának befizetésével biztosíthatod a helyed a tanfolyamra, kérjük ezt 5 napon belül tedd meg. A fennmaradó összeget a képzés kezdetéig vagy az első tanítási napon kérjük befizetni.

Részletfizetés esetén (4 részletben):
269 500 Ft
1.) jelentkezéskor 15 000 Ft
2.) elso tanfolyami napig: 85 000 Ft
3.) 30 nap múlva: 85 000 Ft
4.) 30 nap múlva: fennmaradó összeg

 

Vizsgadíjak
Modulzáró vizsgadíj: 12.000 Ft
OKJ Komplex szakmai vizsgadíj: 45.000 Ft

A díjakat vizsgajelentkezéskor kell befizetni.

A díjak tartalmazzák a helyszín és az oktatók díjait, a kiscsoportos edzőtermi gyakorlásokat, a letölthető tananyagot, továbbá az e-learning felület használatát. A képzés díja nem tartalmazza a vizsgadíjakat.

FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK

Választhatsz bankkártyás illetve átutalásos fizetési módjaink közül. A fizetéssel kapcsolatos információkat a visszaigazoló e-mailben küldjük el.

Együtt könnyebb! 
Páros vagy csoportos jelentkezés esetén 10% kedvezmény: tapasztalataink szerint sokkal könnyebb felkészülni közösen barátokkal, tanulótársakkal, mint egyedül. Hogy támogassuk a tanulócsoportok kialakulását, minden egyes tagot 10% kedvezményben részesítünk! Ha van ismerősöd, aki szintén jelentkezik erre a képzésre és rád hivatkozik (a megjegyzés rovatban), akkor mindkettőtök tandíjából 10% kedvezményt írunk jóvá. (Egyéb kedvezményekkel nem összevonható.)

Az intenzív OKJ Személyi Edző tanfolyamunk az alábbi részekből épül fel:

• Szaktanárok által vezetett tantermi előadások
• Profi sportedzők által vezetett ezdőtermi gyakorlatok
• Kiscsoportos edzőtermi gyakorlások
• Otthoni tanulás és tudásszint ellenőrzés

Főbb tantárgyak:

• Személyi edzés elmélete és módszertana
• Táplálkozás és testsúlyszabályozás
• Testformálás

Az OKJ Start Oktatóközpont a minőségi oktatásszervezési, képzési folyamatot működése alaptételének tekinti. Tudj meg többet minőségpolitikánkról itt:
Minőségpolitika

Az OKJ komplex szakmai vizsgára bocsájtás feltétele a sikeres modulzáró vizsga. A modulzáró vizsga felépítése:

•  A személyi edzés elmélete és módszertana     – írásbeli vizsga
•  Táplálkozás és testsúlyszabályozás     – írásbeli vizsga
•  Testformálás     – gyakorlati vizsga

A modulzáró vizsgára bocsájtás feltétele a képzési napok 70 %-án való részvétel.

OKJ komplex szakmai vizsga felépítése:

•  A személyi edzés tervezése és vezetése  – gyakorlati vizsga
•  Speciális edzéstervezés, táplálkozás  – szóbeli vizsga

Az OKJ komplex szakmai vizsgára bocsájtás feltétele a sikeres modulzáró vizsga.
Mindkét vizsga tevékenység 1-1 napot vesz igénybe.
Megszerezhető végzettség: OKJ Személyi edző bizonyítvány

Az Fktv. hatálya alá tartozó képzéseink esetében kérheted az előzetes tudásod beszámítását. Felmentést csak teljes tananyagegységek alól tudunk adni. Ha az előzetes tudásszint felmérés egy tananyagegységből sikeres, akkor felmentésben részesülsz az adott tananyagegység oktatási alkalmairól, és a tandíj arányos része alól is.

OKJ-s képzések esetén, ha rendelkezel sikeres modulzáróvizsga-igazolással egy azonos számú modulból, akkor lehetőség van azt a modult előzetes tudásként elfogadtatnod.

Az előzetes tudásszint felmérés ára 15 000 Ft (amely 27% áfát tartalmazza). Jelentkezni email-ben tudsz rá az info@okjstart.hu email címen. A levélbe kérjük írd meg a tanfolyam nevét, és a felmérni kívánt tananyagegység nevét, illetve, hogy milyen bizonyítvánnyal igazolja tudását.

A Személyi Edző képzés (55 813 01) tananyagegységei:

 • A személyi edzés elmélete és módszertana (10339-12)
 • Táplálkozás és testsúlyszabályozás (10340-12)
 • Testformálás (10341-12)

TOVÁBBI KÉPZÉSEK:

Hatha Jóga oktató képzés

HATHA JÓGA INSTRUKTOR KÉPZÉS 2018.10.06

A hatha jógának számos irányzata létezik, a hatha jóga oktatóképzés pedig azokat az alapokat tartalmazza, amelyek bármely irányzat oktatásához szükségesek, azonban rendszerfüggetlen jógafoglalkozások vezetésére is felkészít.
Bővebben a képzésről »
Fitnesz Instruktor ikon

OKJ FITNESS INSTRUKTOR 2018.10.14

Indítsd be az edzői karriered! OKJ Fitness Instruktorként teremedzőként dolgozhatsz! Az OKJ-s bizonyítványod mellé igényelhetsz europasst,  amellyel könnyebben elhelyezkedhetsz az Európai Unióban. OKJ Személyi Edző vagy OKJ Csoportos Fitness Instruktor képzéseken is továbbfejlesztheted magad. Az alapképzés mellé most egy kiegészítő képzést is választhatsz, elmélyítve a tudásod azon a területen, melyen a karriered szeretnéd építeni.
Bővebben a képzésről »
Csoportos fitness instruktor

OKJ CSOPORTOS FITNESS INSTRUKTOR 2018.10.14

Szeretnéd te diktálni az ütemet az órán? Profi oktatóinkkal felkészítünk a csoportos fitness edzések vezetésére! Ha főként zenés, aerobik alapú foglalkozásokat tartanál, erre a tanfolyamra jelentkezz! OKJ Csoportos Fitness Instruktor képzésünkkel hivatalos sportvégzettséget szerezhetsz, amellyel már csoportoknak is vezethetsz mozgásos foglalkozásokat fitnesz és wellness központokban, illetve egyéb sportlétesítményekben. Az OKJ-s végzettséghez igényelhetsz europasst, ha az EU-ban akarsz elhelyezkedni!
Bővebben a képzésről »
Funkcionális tréning

FUNKCIONÁLIS TRANING2019.01.26-27

A funkcionális tréning egy anatómiailag helyes mozdulatokra épülő edzésfajta, amely az evolúció során kialakult, az emberi test számára biomechanikailag hatékony mozgásmintákat tanítja és fejleszti. A képzésen megismerheted a funkcionális edzés elméleti és gyakorlati alapjait, valamint legfontosabb eszközeit. Megtanulhatod, mitől lesz valóban funkcionális egy mozgásforma, mi a célja, mit fejleszt, és hogyan építs fel egy ilyen edzést.

Bővebben a képzésről »

MOBILITY TRÉNING2019.01.12-13

A képzésen megtanulhatod a mobility, azaz a mozgástartomány fejlesztésének alapjait. Megismerkedhetsz a nyújtás különböző technikáival és fiziológiai alapjaival. Sőt, arra a kérdésre is választ kapsz, hogy kinek milyen jellegű nyújtásra van szüksége. Minden fontosabb ízület mozgástartományt érinteni fogunk, tanulunk aktív, passzív, dinamikus és a fasciális elasztikusságot segítő gyakorlatokat is. A képzés célja, hogy a mobility mozgásanyagát beépíthesd a saját edzésedbe vagy mozgásformádba!

Bővebben a képzésről »

KOMMUNIKÁCIÓS TRÉNING2018.11.11

Tegezzük, magázzuk? Hogyan beszéljünk egy csoporthoz? Milyen személyiségtípusok vannak? Hogyan motiváljuk ezeket? Kiből lehet sztáredző? Hogyan szerezzek ügyfeleket és tartsam meg a meglévőket? Hogyan használjam a social mediat, hogy ismert legyek és legyenek ügyfeleim?  Érdekel a sportpszichológia?

Ha a fenti kérdések bármelyikére tudni akarod a választ, akkor itt a helyed.

Egy edző, tréner, egész napja a kommunikációról szól. Instruál, utasít, motivál, kapcsolatokat alakít ki. Mégis ez volt eddig a legmostohábban kezelt terület az oktatóképzések minden szintjén. Azonban a szakmai sikeresség egyik alapvető kelléke a megfelelő kommunikáció.

Bővebben a képzésről »